Beheer en/of onderhoud

It'sJustContent is hier voor jouw online resultaat.

Beheer en/of onderhoud voor een website

Voor de creatie van een mooie en goed functionerende website ga je niet over één nacht ijs. Je denkt van tevoren grondig na over de indeling, vormgeving, functionaliteiten en content die je met de buitenwereld deelt. Pas als dat helemaal in orde is, gaat je nieuwe website ‘live’. Maar heb je ook nagedacht over het website beheer? Het wat? Het beheer van je website. In de ogen van It’sJustContent is dat van cruciaal belang om online succes te boeken.

Website beheer is het ondergeschoven kindje van veel ondernemers. Hun redenering is dat er toch al een website is, waarop potentiële klanten toch informatie kunnen vinden over de dienstverlening? En dat ziet er toch niet verkeerd uit? Nou dan!

Bij It’sJustContent vergelijken we de bedrijfswebsite wel eens met een eigen woning. Neem de schilderbeurt, de aanschaf van nieuwe meubels of die langgekoesterde dakkapel; je huis is nooit helemaal af. Zo is het ook met je bedrijfswebsite: consistent website beheer helpt je om die mooie website ook actueel en boeiend te houden.

In de ogen van It’sJustContent is website beheer in verschillende takken van sport op te delen. Zo is er in de eerste plaats de content, de inhoud. Het is in meerdere opzichten zinnig om je website regelmatig van nieuwe content (denk aan afgeronde projecten, nieuwe diensten of blogs) te voorzien. Daarmee laat je online bezoekers, potentiële en bestaande klanten, zien dat je bedrijf leeft. Mooie bijkomstigheid is dat het ook resulteert in hogere rankings in Google. De kans dat potentiële klanten je daadwerkelijk weten te vinden, wordt daarmee vergroot.

Nieuwe content is de voorkant van je website, het venster dat de buitenwereld ziet. Maar naast de inhoudelijke kant is er ook de technische kant van het website beheer. Hoe toegankelijk is je website nog? Moet ik mijn website uitbreiden als de dienstverlening van mijn bedrijf uitgebreid wordt? Welke nieuwe plug-ins kan ik inzetten? Uiteraard is het technische website beheer ook belangrijk met het oog op beveiliging tegen virussen en hackers. 

It’sJustContent is een betrouwbare partner om je website beheer aan uit te besteden. We streven functionaliteit, resultaat en innovatie na, uiteraard met als doel om onze klanten mooie producten te leveren. We ervaren dat die werkwijze aanslaat: It’sJustContent zit in de lift. Voor de ene klant doen we het online schilderwerk, de ander is tevreden als we de digitale schoorsteen één keer op jaarbasis vegen. Wil je meer weten over het boeken van online resultaten en de toegevoegde waarde van vakkundig website beheer? Kom bij It’sJustContent langs voor een kop koffie.

Beheer Social Media

Door het plaatsen van berichten op Social Media haal je direct klanten binnen. Fout! Was het maar waar! Social Media is er om een relatie op te bouwen en interesse te wekken bij potentiële klanten. Door regelmatig te posten probeer je een positieve positie te creëren in het hoofd van de potentiële klant.

Toch kan het lastig zijn elke week nieuwe content te creëren of de tijd te vinden om bezig te zijn met Social Media. Social Media uitbesteden is dan een logische stap. Wij helpen je graag bij het creëren van content en het posten op verschillende kanalen.

Wil jij dat It’sJustContent voor jou content creëert en frequent berichten met deze content post? It’sJustContent kan doormiddel van Social Media helpen om met je bedrijf jouw doelgroep te bereiken! Voor meer informatie over wat It’sJustContent voor jou kan betekenen, mag je altijd contact met ons opnemen!  

Wij lossen echte problemen op

bekijk onze andere diensten

Website & Webshops

.Een professionele betaalbare website en webshops. Wij zijn trots op onze kwaliteit, aandacht voor detail en de klanten support die wij bieden. De website wordt ontworpen in afstemming met de klant, zodat de site past bij het merk of bedrijf.

SEO

De topposities in relevante zoekmachine resultatenpagina’s (in het vakgebied SEO beter bekend als SERPs, ‘Search Engine Result Page’) zijn essentieel. De SEO is een technisch ingewikkeld onderwerp. Met onze ervaring zorgen wij ervoor dat uw bedrijf vindbaar is voor het publiek.

Beheer Of onderhoud

Het beheer of onderhoud kan door ons worden uitgevoerd. Bij It'sJustContent staat een nauwe samenwerking op de eerste plek. Hiermee worden duidelijke afspraken gemaakt. Die per klant verschillen, dit varieert van het volledig beheren van de website tot het af en toe leveren van nieuwe promotievideo’s en/of foto’s.

Wil je vandaag beginnen met It'sJustContent?