It'sJustContent | over ons

"Content is anything that adds value to the reader’s life.” — Avinash Kaushik

Over It'sJustContent

It’sJustContent een full-service creatief en strategisch media productie bedrijf. In deze branche draait alles om informeren. Media is de tool voor organisaties om zich te profileren, nieuws te delen en klantcontact te optimaliseren.

It’sJustContent werkt één-op-één met de opdrachtgever. Op basis van uw behoeftes maken we een succesvol pakket waarbij al het benodigde werk zal worden verricht. Onze specialiteit zit in de productie van video’s en het creëren van fantastische websites. Wij werken voor MKB en ZZP Nederland.

Wat is een goede website, video of social media marketing strategie? Daar hebben wij goed over nagedacht en het antwoord is simpel: dat is voor iedereen anders. We kijken goed naar jouw specifieke situatie en zijn eerlijk over de ideale mix, passend bij jouw budget. We willen een betrouwbare partner zijn en daarbij hoort heldere communicatie en een resultaatgerichte aanpak.

Jouw Droom. Onze Missie.

Waarom It'sJustContent

Bij It’sJustContent leveren we veel diensten waarbij de mogelijkheden onbeperkt zijn. We voeren grote opdrachten uit zoals, het ontwikkelen van een webwinkel samen met een promotievideo tot het beheren van alle social media platformen voor een bedrijf. Elke opdracht is verschillend en daarom, hebben wij geen standaard pakketten maar, levert It’sJustContent altijd een specifiek werkvoorstel. Hierbij vertalen wij alle wensen tot een professionele plan van aanpak. Bij It’sJustContent ziet het er niet alleen goed uit, de inhoud is ook in orde!

De kwaliteit

De kwaliteit van onze diensten is de belangrijkste prioriteit. Daarom, hebben wij gekozen om ons hiermee te onderscheiden van de concurrentie. It’sJustContent levert niet alleen prachtige eindproducten, maar wij doen uitgebreid onderzoek over onze opdracht. Zoals het opzetten van een sterk onderbouwde marketingcampagne d.m.v. verschillende onderzoeken voor de sociale media of de beste systemen inzetten/ontwikkelen voor de webwinkel. Hierom zorgen wij voor een perfecte uitstraling ontstaan uit de juiste strategieën, systemen en processen.

Innovatie & Creativiteit

De wereld verandert nu sneller dan ooit. Ondernemen is kansen zien en er op inspringen. Dat betekent dat je niet alleen de veranderingen in beeld moet hebben, en bijblijven, maar voorop lopen in de veranderingen. Innovatie is een voorwaarde voor lange termijn succes! Creativiteit heeft effect op de ontwikkeling van organisaties. Door hevige concurrentie ligt de nadruk in het zakenleven nu vooral op innovatie en creativiteit. Het is belangrijk om creativiteit verder te ontwikkelen en daarna te behouden. It’sJustContent is een creatief jong en verfrissend bedrijf dat dagelijks bezig is met de nieuwe ontwikkelingen in ons werkveld.

Efficiëntie en effectiviteit

Om te winnen, moet een organisatie zowel het primaire proces als de ondersteuning op orde hebben. Daarbij speelt het primaire proces de eerste viool, maar moet de ondersteuning (de resources: ICT, Social media, Websites, SEO) strak georganiseerd zijn voor maximale effectiviteit. In de winnende formule staat effectiviteit (de leider) voor de komma, efficiëntie (de boekhouder) erachter.

Klantgerichtheid

Met elke stap die wij maken, denken wij aan onze klant. Onze klanttevredenheid van ons is van groots belang. Wij zijn ervan overtuigd dat de opdracht alleen is afgerond als de klant 100% tevreden is. Onze communicatie bij It’sJustContent is erg persoonlijk en wij stappen in het brein van de klant om op deze manier het gewenste resultaat te behalen.

De gezichten achter ons bedrijf

Thijs van der Veer

Eigenaar It'sJustContent

William Nijstad

Eigenaar It'sJustContent

Veelgestelde vragen

De meeste ondernemers vinden het tegenwoordig belangrijk om in het bezit te zijn van een eigen bedrijfswebsite (logisch!). Wij zijn ervan overtuigd dat een website momenteel voor elke ondernemer onmisbaar is.

Een enkeling durft het bouwen van een website uit te besteden aan specialisten en durft hier dus in te investeren. Er zijn ook genoeg ondernemers die liever zelf aan de slag gaan. Dit is natuurlijk te begrijpen, want het scheelt geld. Zou je zeggen…

Zelf aan de slag gaan biedt diverse voordelen, maar is niet zonder risico. Het kost veel tijd en energie om website in elkaar te zetten. Het klink vaak makkelijker dan dat het in de realiteit is. Vaak gaat men dan ook zomaar aan de slag, maar heeft men geen enkel idee wat er allemaal komt kijken bij het ontwikkelen van een goede en professionele website.

Het gevolg hiervan is dat de gewenste eindresultaten vaak niet behaald worden, waardoor de teleurstelling groot is achteraf. Er zal dan alsnog een extern iemand moeten kijken naar je website. Dit is extra tijd en je zit alsnog aan kosten verbonden. Ik neem aan dat je het eens bent met me als ik zeg dat dit erg zonde van de tijd is. En bovendien… tijd is geld.

Het is vrij lastig om hierover één goed antwoord te formuleren. It’sJustContent kijkt altijd naar de doelgroep van de klant. Het bepalen van de sociale media die van belang is voor uw onderneming is afhankelijk van de leeftijd van de doelgroep. Zo zit van de leeftijd 15-19 jaar, 72% op Facebook en 73% op Instagram maar, de leeftijd van 20-39 zit 89% op Facebook en 46% op Instagram.

Onze mening

Desondanks het belang van de doelgroep is het naar onze mening belangrijk om op zoveel mogelijk media kanalen actief te zijn. Hiervoor introduceren wij ook een applicatie die alle sociale media samenvoegt tot één applicatie. Dit betekent het dat je zonder extra moeite actief kunt zijn op alle sociale media.

Voor het bouwen van een website heeft It’sJustContent geen vaste prijs. Wij houden wel een richtlijn aan. Stuur ons een bericht voor een uitgebreidere toelichting.

Het gebruik van video onder internetgebruikers neemt met een razend tempo toe. Een paar jaar geleden was het al opvallend dat de helft van alle zoekopdrachten op het internet gerelateerd waren aan video. Deze cijfers zijn nu al sterk achterhaald: inmiddels is het kijken van- en zoeken naar video goed voor tweederde van al het online verkeer. Met video heb je veel meer kans om gevonden te worden, en je clicks en conversie te verbeteren. Wil je als bedrijf dus niet achter de feiten aan (blijven) lopen, dan is het zaak om nú in actie te komen met eigen bedrijfsfilms.

Mensen vertrouwen steeds meer op de uitkomst van een internet zoekopdracht. Ook gemak speelt hierbij een rol. Maar wie het eerste komt, het eerste maalt. Dat is zeker. Je doet er dus goed aan om ervoor te zorgen dat je website of je webwinkel goed gevonden kan worden door zoekmachines en bovenaan de lijst komt te staan.

Hebben wij u niet voldoende kunnen informeren? Wij zouden het leuk vinden om met u in contact te komen!

Wil jij jouw bedrijf laten groeien?

Laten we het samen doen!

Chat openen
Hallo, hoe kan ik u helpen?