Voor Multiservice Niels Hoekstra, een zonnepanelen legbedrijf in de regio, hebben wij recentelijk een nieuwe website ontwikkeld. Het was een interessante opdracht waarbij we de specifieke behoeften van de klant en de zonnepanelenbranche goed hebben kunnen vertalen naar de website.

Het doel van de nieuwe website was om de online aanwezigheid van het bedrijf te verbeteren en potentiële klanten te informeren over de voordelen van zonnepanelen. Daarnaast wilden we het gemakkelijk maken voor klanten om contact op te nemen met het bedrijf en offertes aan te vragen.

We hebben een frisse en moderne website ontwikkeld die de aandacht trekt van bezoekers en hen aanmoedigt om meer te leren over de voordelen van zonnepanelen. De website is volledig responsive en werkt perfect op alle apparaten, van desktops tot smartphones.

Om de website optimaal te laten presteren hebben we ook gezorgd voor een sterke SEO-strategie. Hierdoor wordt de website beter gevonden in zoekmachines zoals Google en kan het bedrijf meer potentiële klanten bereiken.

Multiservice Niels Hoekstra was erg tevreden met het resultaat van de nieuwe website. We zijn trots om te zien dat de website bijdraagt aan het succes van het bedrijf en dat we hebben bijgedragen aan een duurzamere toekomst door middel van zonne-energie.