Search Engine Optimalization (SEO)

Van daily Instagram content, een reactie op Twitter, tot een volledige Facebook campagne of een nieuwe website. It'sJustContent is hier voor jouw online resultaat.

“We’re living at a time when attention is the new currency. Those who insert themselves into as many channels as possible look set to capture the most value. ” – Pete Cashmore

Leer over onze Social Media Marketing Strategy

Wil je dat jouw website beter gevonden wordt?

Hoe kan dat toch? Je hebt een mooie website en toch als je op jouw dienst zoekt, bijvoorbeeld “Coaching Apeldoorn”, sta je niet bovenaan in Google. Eerst komen je concurrenten en dan pas jij. Ook is de tekst bij hun zoekresultaten is beter. Hoe doen ze dat? En nog belangrijker; hoe komt de website van jouw bedrijf bovenaan in Google?

Zoekmachine optimalisatie oftewel SEO (Search Engine Optimalisatie) is de tool die je hierbij gaat helpen! Kies ervoor om je SEO uit te besteden aan een team met expertise en passie voor het vak! Op die manier zet jij snel grote stappen en laat jij jouw concurrentie achter je!

Word beter vindbaar door je SEO uit te besteden!

Er zijn honderden mogelijkheden om je website te optimaliseren voor zoekmachines zodat je steeds beter gevonden wordt. Er is ook geen winnende kant-en-klare formule. Wel zijn er een aantal basics die goed moeten staan en daarnaast een aantal best practices die je kunt toepassen. Door steeds verder aan de optimalisatie knop te draaien, komt jouw website steeds een beetje hoger in Google. Als wij aan de slag ga om voor jou de vindbaarheid van je website te verbeteren dan volgen wij steeds dezelfde werkwijze.

Herken je dit?

  • Je website heeft weinig bezoekers, terwijl je weet dat het beter kan!
  • Je weet dat 75% van de online verkopen beginnen bij Google, maar toch valt de verkoop bij jou tegen.
  • Je baalt ervan dat je concurrentie op de zoektermen rondom jouw producten/diensten beter gevonden wordt.
  • Je hebt wel van SEO gehoord, maar je weet niet waar je moet beginnen of hebt hier gewoon geen zin in.
  • Je weet als ondernemer dat je niet moet wachten, maar actie moet ondernemen om te groeien!

SEO uitbesteden is geschikt voor jouw bedrijf als…

Wij Lossen Echte Problemen Op

Bekijk Onze Andere Diensten

Videoproductie

Foto- en videoproductie voor bedrijven en organisaties is één van onze specialiteit. Als videoproductiebedrijf zijn wij gespecialiseerd in het bedenken en produceren van mooie, effectieve en unieke video content. Niet voor niets is video de meest populaire vorm van content. Binnen enkele seconden kunt u een verhaal overbrengen op de kijker. Niet alleen in woorden maar ook in emotie.

Grafisch design

Wij houden ons bezig met het ontwerpen van media-uitingen en het ontwikkelen van huisstijlen voor bedrijven en merken. Het doel is één specifieke identiteit te designen dat gebruikt wordt op alle platformen.

Beheer of onderhoud

Het beheer of onderhoud kan door ons worden uitgevoerd. Bij It'sJustContent staat een nauwe samenwerking op de eerste plek. Hiermee worden duidelijke afspraken gemaakt. Die per klant verschillen, dit varieert van het volledig beheren van de website tot het af en toe leveren van nieuwe promotievideo’s en/of foto’s.

Wil je vandaag beginnen met It'sJustContent?