Het Belang Van Zoekmachines

Deel Deze Blog

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Het belang van zoekmachines


Het zijn de zoekmachines die uw website uiteindelijk onder de aandacht brengen van de potentiële klanten. Wanneer een onderwerp wordt getypt om te zoeken, doorzoekt de zoekmachine bijna onmiddellijk de miljoenen pagina's waarover het heeft geïndexeerd en presenteert u de pagina's die bij uw onderwerp passen. De gezochte overeenkomsten worden ook gerangschikt, zodat de meest relevante pagina's op de eerste plaats komen. Onthoud dat een potentiële klant waarschijnlijk alleen naar de eerste 2-3 vermeldingen in de zoekresultaten kijkt. Het maakt dus wel uit waar uw website voorkomt in de zoekmachine ranking. Verder gebruiken ze allemaal een van de 6-7 beste zoekmachines en deze zoekmachines trekken meer bezoekers naar websites dan wat dan ook. Dus uiteindelijk hangt het allemaal af van welke zoekmachines de klanten gebruiken en hoe ze uw site rangschikken. Het zijn de zoekwoorden die een belangrijkere rol spelen dan alle- online of offline advertenties voor uw website. Uit enquêtes blijkt dat als klanten een website willen vinden voor informatie of om een product of dienst te kopen, ze hun site op een van de volgende manieren vinden: • De eerste optie is dat ze hun site vinden via een zoekmachine. • Ten tweede vinden ze hun site door op een link van een andere website of pagina te klikken die betrekking heeft op het onderwerp waarin ze geïnteresseerd zijn. • Af en toe vinden ze een site door erover te horen van een vriend of door in een artikel te lezen. Het is dus duidelijk dat de meest populaire manier om een site te vinden, door middel van een zoekmachine, meer dan 90% van de online gebruikers vertegenwoordigt. Met andere woorden, slechts 10% van de mensen die naar een website zoeken, zullen andere methoden dan zoekmachines gebruiken. Alle zoekmachines gebruiken een ranking-algoritme en een van de belangrijkste regels in een ranking-algoritme is om de locatie en frequentie van trefwoorden op een webpagina te controleren. Vergeet niet dat algoritmen ook gewicht geven aan het aantal links naar uw site (aantal webpagina's dat naar uw site linkt).

Over It'sJustContent

It’sJustContent een full-service creatief en strategisch media productie bedrijf. In deze branche draait alles om informeren. Media is de tool voor organisaties om zich te profileren, nieuws te delen en klantcontact te optimaliseren.

It’sJustContent werkt één-op-één met de opdrachtgever. Op basis van uw behoeftes maken we een succesvol pakket waarbij al het benodigde werk zal worden verricht. Onze specialiteit zit in de productie van video’s en het creëren van fantastische websites. Wij werken voor MKB en ZZP Nederland.

Wat is een goede website, video of social media marketing strategie? Daar hebben wij goed over nagedacht en het antwoord is simpel: dat is voor iedereen anders. We kijken goed naar jouw specifieke situatie en zijn eerlijk over de ideale mix, passend bij jouw budget. We willen een betrouwbare partner zijn en daarbij hoort heldere communicatie en een resultaatgerichte aanpak.

Wordt lid van onze blog

Krijg een melding als er een nieuwe blog wordt geüpload

Meer artikelen

Uw Website Aanmelden Bij Zoekmachines

Uw website aanmelden bij zoekmachines Als u een webgebaseerd bedrijf heeft of als een aanzienlijk deel van uw bedrijf via uw website op internet wordt

Het Belang Van Zoekmachines

Het belang van zoekmachines Het zijn de zoekmachines die uw website uiteindelijk onder de aandacht brengen van de potentiële klanten. Wanneer een onderwerp wordt getypt

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch

Chat openen
Hallo, hoe kan ik u helpen?