Uw Website Aanmelden Bij Zoekmachines

Deel Deze Blog

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Uw website aanmelden bij zoekmachines


Als u een webgebaseerd bedrijf heeft of als een aanzienlijk deel van uw bedrijf via uw website op internet wordt gedaan, dan wordt de beste reclame en marketing gedaan door zich in te schrijven bij een zoekmachine. Geen enkele hoeveelheid persbericht, kranten- of radioadvertentie, banneradvertentie, spam-e-mail of nieuwsbrief zal dezelfde resultaten opleveren, hoewel misschien in een klein deel effectief.

Pas op voor bedrijven die beloven dat uw website automatisch wordt aangeboden aan honderden zoekmachines, wat slechts valse beloftes zijn. De beste manier om uw website in te dienen voor rangschikking en opname in zoekmachines is door het zelf te doen of door een expert in te huren om het handmatig te doen, door contact op te nemen met de zoekmachinebedrijven en -gidsen.

Voordat u begint met het indienen van uw website bij zoekmachines, moet u ervoor zorgen dat uw websites grondig zijn ontworpen voor professionele kwaliteit met de juiste sleutelwoorden, goede grafische afbeeldingen en afbeeldingen en de relevante inhoud. Dien geen websites in die onvolledig zijn. Wanneer u zich aanmeldt bij een zoekmachine, zorg er dan voor dat u informatie verstrekt over uw website, trefwoorden en alle andere informatie die mogelijk relevant is, inclusief de naam en contactgegevens van uw bedrijf.

Alleen onderwerping aan zoekmachinebedrijven garandeert niet dat uw site onmiddellijk wordt vermeld en dat de ranking hoog zal zijn. Omdat er elke dag duizenden nieuwe websites op de proppen komen en het even kan duren voordat ze uw site opnemen voor beoordeling door menselijke redacteuren. Een belangrijke factor om te onthouden bij het indienen van een site is om een sitemap van uw website op te nemen, waardoor het crawlen gemakkelijk wordt voor de webrobots. Zoekmachines zoals ‘http://www.google.com’ nemen inzendingen zonder sitemaps nauwelijks in overweging.
 
Er zijn veel online bedrijven die het indienen van zoekmachines accepteren. U kunt ervoor kiezen om het zelf te doen met een softwarepakket en service zoals deze:

http://www.webposition.com/order/trial.asp?WT.mc_id=google%3A%7Bifsearch%3Asearch%7D%7Bifcontent%3Acontent%7D%3A%7Bcreative%7D%3Atrial%3A%7Bkeyword%7D&WT. srch = 1

Of probeer de volgende sites als u professionele hulp wilt:

http://www.addpro.com/professional_submission

http://www.submitawebsite.com/aboutus.html

Maak geen gebruik van de automatische indieningsservices.

Hier is een lijst met de meest populaire zoekmachines en directory-bedrijven:

Zoekmachines
Go.com/InfoSeek AltaVista
Google, HotBot
Excite / Webcrawler

Directory's
AOL Zoeken Inktomi
Lycos Open Directory

MSN, Yahoo!
LookSmart Snap

Afgezien van het bovenstaande zijn er duizenden zoekmachines en directory-bedrijven, waar u uw website bij zoveel mogelijk bedrijven kunt aanmelden. De volgende links geven informatie over andere zoekmachines en directories:

http://websearch.about.com/library/searchengine/blsearchenginesatoz.htm

http://websearch.about.com/library/tableofcontents/blsearchenginetableofcontents.htm

 

 

Over It'sJustContent

It’sJustContent een full-service creatief en strategisch media productie bedrijf. In deze branche draait alles om informeren. Media is de tool voor organisaties om zich te profileren, nieuws te delen en klantcontact te optimaliseren.

It’sJustContent werkt één-op-één met de opdrachtgever. Op basis van uw behoeftes maken we een succesvol pakket waarbij al het benodigde werk zal worden verricht. Onze specialiteit zit in de productie van video’s en het creëren van fantastische websites. Wij werken voor MKB en ZZP Nederland.

Wat is een goede website, video of social media marketing strategie? Daar hebben wij goed over nagedacht en het antwoord is simpel: dat is voor iedereen anders. We kijken goed naar jouw specifieke situatie en zijn eerlijk over de ideale mix, passend bij jouw budget. We willen een betrouwbare partner zijn en daarbij hoort heldere communicatie en een resultaatgerichte aanpak.

Wordt lid van onze blog

Krijg een melding als er een nieuwe blog wordt geüpload

Meer artikelen

Uw Website Aanmelden Bij Zoekmachines

Uw website aanmelden bij zoekmachines Als u een webgebaseerd bedrijf heeft of als een aanzienlijk deel van uw bedrijf via uw website op internet wordt

Het Belang Van Zoekmachines

Het belang van zoekmachines Het zijn de zoekmachines die uw website uiteindelijk onder de aandacht brengen van de potentiële klanten. Wanneer een onderwerp wordt getypt

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch

Chat openen
Hallo, hoe kan ik u helpen?