Onze services

Just Say the Word, We Can Do it all!

Wij lossen echte problemen op

Onze Services​

It’sJustContent levert veel verschillende diensten voor ZZP & MKB Nederland. Wij stemmen onze services af naar de wensen van een klant. Wij kunnen alle media en toebehoren verzorgen voor een bedrijf. Of een specifiek probleem oplossen.

Webdesign & webshops

Websites bedoeld voor MKB′ers, zzp′ers en andere ondernemers die veilig, voordelig en vlug online willen. Met ons systeem en bewezen structuren ontwerpen we mobielvriendelijke ondernemerswebsites die snel online kunnen. Een goede website laten maken zorgt voor herkenbaarheid bij je doelgroep en nieuwe aanvragen via je website. Ons motto: laat je website voor je werken.

SEO

De topposities in relevante zoekmachine resultatenpagina’s (in het vakgebied SEO beter bekend als SERPs, ‘Search Engine Result Page’) zijn essentieel voor het Bereiken van nieuwe klanten. Voor potentiële klanten is een verkennend marktonderzoek online via de zoekmachine natuurlijk het ultieme middel om ‘de beste’, ‘de goedkoopste’ of ‘de dichtstbijzijnde’ te vinden.

Social Media​​

Social media kanalen bieden bedrijven een ongekend krachtig marketinginstrument om zich te verbinden met (potentiële) klanten, wat verder gaat dan vertellen hoe goed je product of dienst wel niet is. Iedere post, iedere interactie, iedere social campagne; het moet allemaal on-point zijn en impact maken.

Videoproductie

Foto- en videoproductie voor bedrijven en organisaties is één van onze specialiteit. Als videoproductiebedrijf zijn wij gespecialiseerd in het bedenken en produceren van mooie, effectieve en unieke video content. Niet voor niets is video de meest populaire vorm van content. Binnen enkele seconden kunt u een verhaal overbrengen op de kijker. Niet alleen in woorden maar ook in emotie.

Grafisch design

Wij houden ons bezig met het ontwerpen van media-uitingen en het ontwikkelen van huisstijlen voor bedrijven en merken. Het doel is één specifieke identiteit te designen dat gebruikt wordt op alle platformen.

Beheer of onderhoud

Het beheer of onderhoud kan door ons worden uitgevoerd. Bij It'sJustContent staat een nauwe samenwerking op de eerste plek. Hiermee worden duidelijke afspraken gemaakt. Die per klant verschillen, dit varieert van het volledig beheren van de website tot het af en toe leveren van nieuwe promotievideo’s en/of foto’s.

We Have Great Answers

Veelgestelde vragen

De meeste ondernemers vinden het tegenwoordig belangrijk om in het bezit te zijn van een eigen bedrijfswebsite (logisch!). Wij zijn ervan overtuigd dat een website momenteel voor elke ondernemer onmisbaar is.

Een enkeling durft het bouwen van een website uit te besteden aan specialisten en durft hier dus in te investeren. Er zijn ook genoeg ondernemers die liever zelf aan de slag gaan. Dit is natuurlijk te begrijpen, want het scheelt geld. Zou je zeggen…

Zelf aan de slag gaan biedt diverse voordelen, maar is niet zonder risico. Het kost veel tijd en energie om website in elkaar te zetten. Het klink vaak makkelijker dan dat het in de realiteit is. Vaak gaat men dan ook zomaar aan de slag, maar heeft men geen enkel idee wat er allemaal komt kijken bij het ontwikkelen van een goede en professionele website.

Het gevolg hiervan is dat de gewenste eindresultaten vaak niet behaald worden, waardoor de teleurstelling groot is achteraf. Er zal dan alsnog een extern iemand moeten kijken naar je website. Dit is extra tijd en je zit alsnog aan kosten verbonden. Ik neem aan dat je het eens bent met me als ik zeg dat dit erg zonde van de tijd is. En bovendien… tijd is geld.

Het is vrij lastig om hierover één goed antwoord te formuleren. It’sJustContent kijkt altijd naar de doelgroep van de klant. Het bepalen van de sociale media die van belang is voor uw onderneming is afhankelijk van de leeftijd van de doelgroep. Zo zit van de leeftijd 15-19 jaar, 72% op Facebook en 73% op Instagram maar, de leeftijd van 20-39 zit 89% op Facebook en 46% op Instagram.

Desondanks het belang van de doelgroep is het naar onze mening belangrijk om op zoveel mogelijk media kanalen actief te zijn. Hiervoor introduceren wij ook een applicatie die alle sociale media samenvoegt tot één applicatie. Dit betekent het dat je zonder extra moeite actief kunt zijn op alle sociale media.

Voor het bouwen van een website heeft It’sJustContent geen vaste prijs. Wij houden wel een richtlijn aan. Stuur ons een bericht voor een uitgebreidere toelichting.

Het gebruik van video onder internetgebruikers neemt met een razend tempo toe. Een paar jaar geleden was het al opvallend dat de helft van alle zoekopdrachten op het internet gerelateerd waren aan video. Deze cijfers zijn nu al sterk achterhaald: inmiddels is het kijken van- en zoeken naar video goed voor tweederde van al het online verkeer. Met video heb je veel meer kans om gevonden te worden, en je clicks en conversie te verbeteren. Wil je als bedrijf dus niet achter de feiten aan (blijven) lopen, dan is het zaak om nú in actie te komen met eigen bedrijfsfilms.

Mensen vertrouwen steeds meer op de uitkomst van een internet zoekopdracht. Ook gemak speelt hierbij een rol. Maar wie het eerste komt, het eerste maalt. Dat is zeker. Je doet er dus goed aan om ervoor te zorgen dat je website of je webwinkel goed gevonden kan worden door zoekmachines en bovenaan de lijst komt te staan.

Hebben wij u niet voldoende kunnen informeren? Wij zouden het leuk vinden om met u in contact te komen!

ons doel is om een glimlach tevoorschijn te halen bij onze klanten

Dus laten we samen gelukkig zijn