Social Media

Van daily Instagram content, een reactie op Twitter, tot een volledige Facebook campagne of een nieuwe website. It'sJustContent is hier voor jouw online resultaat.

“We’re living at a time when attention is the new currency. Those who insert themselves into as many channels as possible look set to capture the most value. ” – Pete Cashmore

Leer over onze Social Media Marketing Strategy

Social media

Jouw bedrijf of je baan betekent waarschijnlijk veel voor je. Je bent goed in je werk en zet graag de puntjes op de i. Het bijhouden van alle social kanalen vind je belangrijk maar heb je er gewoonweg geen tijd voor? Misschien heb je onvoldoende kennis of je wil meer uit social media halen dan op dit moment het geval is? Dan ben je op zoek naar een social media bedrijf; een partner die met je meedenkt en evenveel passie heeft als jij. Die partner zijn wij: It’sJustContent.

Wij als social media bureau kunnen jou helpen met Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube en alle andere sociale kanalen waar je je wilt profileren. We ontwerpen nieuwe, originele pagina’s voor

grote en kleine bedrijven. Bestaande kanalen frissen we op. We maken ze actueel en écht relevant.

We kunnen ze voor je onderhouden of tijdloos maken- net wat je wilt. Liever een groeiende naamsbekendheid, meer volgers of een omzettoename? Laat het ons weten- samen maken we een plan, voorzien van in te stellen meetpunten waardoor het resultaat direct meetbaar zal zijn.

Er is geen blauwdruk te geven van een perfecte social media strategie. Dat hangt af van de branche waarin je werkzaam bent, van jouw klanten, je doelgroep en natuurlijk van jouw wensen en doelstellingen. Wij maken dan ook een plan dat specifiek op jouw bedrijf is gericht.

Wij verzorgen voor meerdere bedrijven de social media- met veel liefde. De branches en budgetten lopen uiteen. Voor alle samenwerkingen geldt onze 100% inzet en meetbaar resultaat van de inspanningen. Ben je benieuwd wat wij als social media bureau voor jouw business kunnen betekenen? Kom dan eens even langs voor een kop koffie- bel- of mail even.

“When you give everyone a voice and give people power, the system usually ends up in a really good place.” – Mark Zuckerberg

Onze kwaliteiten

Social media content is het visitekaartje van een merk. Het vertelt het verhaal van een merk. It’sJustContent ontwikkelt social mediastrategieën voor merken om dat verhaal zo sterk mogelijk aan de man te brengen. Ook de volledige management, monitoring en optimalisatie van de betreffende social mediakanalen worden in-house verzorgd.

Facebook
92%
Instagram
97%
Linkedin
95%
YouTube
98%

Wij lossen echte problemen op

bekijk onze andere diensten

Website & Webshops

.Een professionele betaalbare website en webshops. Wij zijn trots op onze kwaliteit, aandacht voor detail en de klanten support die wij bieden. De website wordt ontworpen in afstemming met de klant, zodat de site past bij het merk of bedrijf.

SEO

De topposities in relevante zoekmachine resultatenpagina’s (in het vakgebied SEO beter bekend als SERPs, ‘Search Engine Result Page’) zijn essentieel. De SEO is een technisch ingewikkeld onderwerp. Met onze ervaring zorgen wij ervoor dat uw bedrijf vindbaar is voor het publiek.

Beheer Of onderhoud

Het beheer of onderhoud kan door ons worden uitgevoerd. Bij It'sJustContent staat een nauwe samenwerking op de eerste plek. Hiermee worden duidelijke afspraken gemaakt. Die per klant verschillen, dit varieert van het volledig beheren van de website tot het af en toe leveren van nieuwe promotievideo’s en/of foto’s.

Wil je vandaag beginnen met It'sJustContent?