Webshop | UNIK Wijnhuis

Twee Webshops voor UNIK. één voor de slijterij en één voor de groothandel

Webshop - Opdrachtomschrijving

It’sJustContent is aan de slag gegaan met twee webshops voor UNIK. UNIK is een wijnbedrijf met een fysieke slijterij voor de consument en een groothandel voor ondernemingen. Wij zijn met UNIK in contact gekomen met de vraag of wij twee webshops kunnen ontwikkelen.

De twee webshops hebben allebei verschillende eisen waaraan ze moesten voldoen. Beide webshops moesten worden voorzien van veel producten. De groothandel moest een betaalsysteem hebben op basis van offertes en een verschillende prijzenlijsten per klant. Waar bij de consumenten webshop iedereen kan betalen met IDeal.

Selectie van de Inhoud

Wij Lossen Echte Problemen Op

Bekijk Onze Diensten

Videoproductie

Foto- en videoproductie voor bedrijven en organisaties is één van onze specialiteit. Als videoproductiebedrijf zijn wij gespecialiseerd in het bedenken en produceren van mooie, effectieve en unieke video content. Niet voor niets is video de meest populaire vorm van content. Binnen enkele seconden kunt u een verhaal overbrengen op de kijker. Niet alleen in woorden maar ook in emotie.

Grafisch design

Wij houden ons bezig met het ontwerpen van media-uitingen en het ontwikkelen van huisstijlen voor bedrijven en merken. Het doel is één specifieke identiteit te designen dat gebruikt wordt op alle platformen.

Beheer of onderhoud

Het beheer of onderhoud kan door ons worden uitgevoerd. Bij It'sJustContent staat een nauwe samenwerking op de eerste plek. Hiermee worden duidelijke afspraken gemaakt. Die per klant verschillen, dit varieert van het volledig beheren van de website tot het af en toe leveren van nieuwe promotievideo’s en/of foto’s.