Videoproductie

FULL-SERVICE VIDEOPRODUCTIE

Jullie bedrijfsvideo of bedrijfsfilm laten maken door It’sJustContent betekent kiezen voor een partij die een totaaloplossing verzorgt. Wij bieden het complete plaatje: van script tot opname en nabewerking. Je kunt bij ons ook terecht voor alle postproductiediensten. Van finishing en full HD tot 4K en HDR editing. Wij hebben volwaardige editing services in huis om hierin te voorzien. De diensten die It’sJustContent biedt zijn zowel los als in totaaloplossing leverbaar.

PROMOTIE BEDRIJFSFILM LATEN MAKEN

Het laten maken van een bedrijfsilm of bedrijfsvideo is een krachtige tool om je bedrijf mee te promoten. Hoe effectief dit uitpakt hangt mede af van de manier van aanpakken. Zo hebben wij geleerd dat bij de productie van een bedrijfsfilm één heel belangrijk onderdeel voorop staat. Namelijk het zoeken van de verbinding tussen mens en bedrijf. Om een optimaal resultaat te leveren bij het maken van een corporate film leveren wij altijd maatwerk. Immers is geen bedrijf hetzelfde en dient de aanpak altijd per film te verschillen. Ons plan van aanpak bevat altijd een strategie en concept waar grondig over nagedacht is.

Wij lossen echte problemen op

bekijk onze andere diensten

Website & Webshops

.Een professionele betaalbare website en webshops. Wij zijn trots op onze kwaliteit, aandacht voor detail en de klanten support die wij bieden. De website wordt ontworpen in afstemming met de klant, zodat de site past bij het merk of bedrijf.

SEO

De topposities in relevante zoekmachine resultatenpagina’s (in het vakgebied SEO beter bekend als SERPs, ‘Search Engine Result Page’) zijn essentieel. De SEO is een technisch ingewikkeld onderwerp. Met onze ervaring zorgen wij ervoor dat uw bedrijf vindbaar is voor het publiek.

Beheer Of onderhoud

Het beheer of onderhoud kan door ons worden uitgevoerd. Bij It'sJustContent staat een nauwe samenwerking op de eerste plek. Hiermee worden duidelijke afspraken gemaakt. Die per klant verschillen, dit varieert van het volledig beheren van de website tot het af en toe leveren van nieuwe promotievideo’s en/of foto’s.

Wil je vandaag beginnen met It'sJustContent?