Webdesign: Website & Webshop ontwikkeling

It'sJustContent maakt professionele webdesign voor MKB en ZZP Nederland.

Een goede website = meer klanten

Ben je op zoek naar een betrouwbaar en professioneel webdesignbureau? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij bouwen websites die je concurrenten doen verbluffen.

Vinkje Volledig geoptimaliseerd voor desktop, mobiel en tablet.
Vinkje Razendsnel, flexibel en gemakkelijk zelf te beheren (WordPress).
Vinkje Compleet. Professioneel. Winstgevend.

“We’re living at a time when attention is the new currency. Those who insert themselves into as many channels as possible look set to capture the most value. ” – Pete Cashmore

Leer over onze Webdesign aanpak

Strategie

De route naar een succesvolle website

Geen reis naar online succes is hetzelfde. Daarom stippelen we met jou de route uit. We formuleren samen de doelstellingen en verdiepen ons in de organisatie en markt. Ook brengen we de doelgroep in kaart en inventariseren de eisen en wensen. Hierna beschrijven we de strategie hoe we de doelstellingen gaan bereiken. Dit zijn als het ware de coördinaten op de route naar het succes van jouw website.

Ontwerp & realisatie

Een mix van marketing en vormgeving

Hoe behaalt de bezoeker zijn of haar doel op jouw website? Bij het vormgeven en inrichten van een website staat deze vraag centraal. Een succesvolle website heeft goede afbeeldingen en teksten en heeft een logische navigatie. Om dit te realiseren zoeken wij altijd naar de juiste combinatie tussen beleving en resultaatgerichtheid op verschillende apparaten. Ons uitgangspunt daarbij is een gebruiksvriendelijke website die door jou makkelijk te beheren is.

Techniek & onderhoud

Het motorblok van je website

Voor jou als beheerder moet de website eenvoudig te beheren zijn. Daarom ontwikkelen wij websites met een gebruiksvriendelijk open source beheersysteem (CMS), zoals WordPress en Joomla. Met deze systemen kun je eenvoudig de indeling en inhoud van je website beheren en zelf onbeperkt pagina’s aanmaken. Daarnaast profiteer je van veel functionaliteit en nieuwe modules. Nu en in de toekomst.

Optimalisatie

Meer bezoekers en betere interactie

Een prachtige website zonder bezoekers is niet veel waard. Het is daarom belangrijk dat je website goed gevonden wordt in de zoekmachines. Door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO) krijgen bezoekers een betere beleving op je website en zorg je daarmee dat je website naar voren komt als je doelgroep naar je producten of diensten op zoek is. Wil je snel en gegarandeerd topposities in Google? Dan kun je gebruik maken van online adverteren. Wij adviseren graag over de mogelijkheden.

Wij Lossen Echte Problemen Op

Bekijk Onze Andere Diensten

Videoproductie

Foto- en videoproductie voor bedrijven en organisaties is één van onze specialiteit. Als videoproductiebedrijf zijn wij gespecialiseerd in het bedenken en produceren van mooie, effectieve en unieke video content. Niet voor niets is video de meest populaire vorm van content. Binnen enkele seconden kunt u een verhaal overbrengen op de kijker. Niet alleen in woorden maar ook in emotie.

Grafisch design

Wij houden ons bezig met het ontwerpen van media-uitingen en het ontwikkelen van huisstijlen voor bedrijven en merken. Het doel is één specifieke identiteit te designen dat gebruikt wordt op alle platformen.

Beheer of onderhoud

Het beheer of onderhoud kan door ons worden uitgevoerd. Bij It'sJustContent staat een nauwe samenwerking op de eerste plek. Hiermee worden duidelijke afspraken gemaakt. Die per klant verschillen, dit varieert van het volledig beheren van de website tot het af en toe leveren van nieuwe promotievideo’s en/of foto’s.